علائم ایمنی خطر برخورد تراکتور

علائم ایمنی خطر برخورد تراکتور
کد کالا: 282

نام محصول علائم ایمنی :  علائم ایمنی خطر برخورد تراکتور

کد کالا علائم ایمنی :  282

safety sign danger tractor

جدول فنی مشخصات تابلوهای ایمنی
کد سایز ابعاد(cm)     کد برچسب توضیحات برچسب    کد تابلو توضیحات تابلو
S 7*10   D برچسب روزرنگ-ضد آب   G ورق گالوانیزه از 0.6 الی 2 میلیمتر ضخامت(فولاد امیرکبیر کاشان)
A 10*15   R برچسب شبرنگ-ضد آب-بهمراه رفلکس نور   H ورق پی وی سی 2الی 10 میل-ضد آب-قابلیت انعطاف پذیری
O 15*20   P برچسب شبنما-ضد آب-قابلیت جذب نور و نور دهی 6 ساعت به بالا   Z فریم الکترواستاتیک-ضخامت 1.5 میل-رنگ کوره ای-دارای لبه برگشته
M 20*30   X بنر -ضد آب-بهمراه پانچ   K ورق پلکسی 1 الی 10 میل-دارای رنگ بندی-ضد آب-مستحکم-قابلیت برش لیزر
C 30*40   Y کاغذ گلاسه بهمراه لمینت   V شاسی چوب-ضخامت 10 میل-نصب آسان به دیوار
N 40*50   W برچسب شیشه ای-ضد آب   AL آلومینیوم 1 الی 10 میل-ضد آب-دوام بالا در برابر محیط بیرونی
L 50*60  

جهت تماس و یا ارسال سفارش :

تلگرام ،واتس آپ: 09125480830

تلفن : 02144059138-02188422701

فکس:02188457787

B 60*100  
Q سفارشی  

*  در صورت درخواست سایز سفارشی تابلو ایمنی برای شما مشتریان عزیز تولید خواهد شد.

*  امکان اضافه شدن لوگو شرکت در گوشه کار بصورت رایگان امکان پذیر می باشد.

*  قبل از تولید طرح هایی نهایی چاپ برای شما ارسال خواهد شد.

* برای انتخاب بهتر تابلوهای مورد نظر و رفع سوالات خود می توانید با همکاران ما بصورت 24 ساعته مشاوره دریافت کنید.(02144059138)

(هدف و آرزوی مجموعه ایمن ساین روزی ایمن و بدون حادثه برای شماست.)

مطالب مرتبط :

تراکتور های کشاورزی

در طی زمان با افزایش جمعیت، نیاز به تولید محصولات کشاورزی افزایش یافت. پیشرفت علم در زمینه مکانیزه شدن عملیات کشاورزی و به روز شدن تجهیزات کشاورزی باعث شده که تولیدات محصولات زراعی و باغی از نظر کیفی و کمی هم افزایش پیدا کنند.
امروزه با استفاده از کشاورزی دقیق ( استفاده از صنایع پیشرفته مثل پهبادها و ربات های کشاورزی ) پیشرفت جدیدی در حال روی دادن است .
از مزایای استفاده از ماشین آلات کشاورزی میتوان به بهبود کیفیت و افزایش کمیت محصولات کشاورزی، صرفه جویی در زمان انجام عملیات و کاهش هزینه ها اشاره کرد.
ماشین آلات کشاورزی را می توان به انواع تراکتور، سمپاش، کمباین، دروگر ها، انواع ماشین های کاشت بذر ( خطی کارها و ردیف کارها ) و… اشاره کرد. اما رایج ترین و پرکاربرد ترین ماشین آلات کشاورزی، تراکتور است. در این مقاله میخواهیم به طور تخصصی به انواع تراکتور های کشاورزی بپردازیم.

انواع تراکتورهای کشاورزی

تراکتور یک ماشین چند جانبه قلمداد می شود که علاوه بر تولید نیرو، اتصالات آن به نحوی است که سایر ماشین های کشاورزی به آسانی قابل نصب و تعویض می باشند.
تراکتورهای کشاورزی از نظر کارایی به تراکتور باغی، تراکتور همه کاره یا عمومی، تراکتور باغی، تراکتور دو چرخ یا تیلر موتوری، تراکتور باغچه ای یا چمن زن طبقه بندی می شوند.
در کنار تقسیم بندی کلی که درمورد انواع تراکتورها انجام داده ایم، می توانیم تراکتور های کشاورزی را بر اساس تعداد چرخ (دو چرخ، سه چرخ و چهار چرخ) یا بر اساس نوع چرخ (لاستیکی یا زنجیری) نیز طبقه بندی کنیم.

مهم ترین تراکتورهای کشاورزی

  • تراکتورهای چرخ زنجیری

به منظور کاهش فشار بر روی خاک و با افزایش کشش در زمین های نرم که مقاومت کمی دارند، میتوان از این تراکتور استفاده کرد. قابلیت بالای کار در مناطق مرطوب، باتلاقی، مناطقی با تپه های پر شیب و زمین های ناهموار استفاده از این نوع تراکتور برای مصارف کشاورزی با توان های مختلف از حدود 30 -250 اسب بخار بسیار رایج است.

  • تراکتور های همه کاره یا عمومی

تراکتورهای همه کاره قادر به انجام تمام کارهای مزرعه از جمله؛ کنترل علفهای هرز، تراز کردن، شخم زدن، عملیات کاشت، وجین و سله شکنی می باشند.از طرفی به تراکتور های کمکی هم معروف هستند. از قابلیت های آن می توان به فضای عبور وسیع تر، قابلیت تنظیم فاصله عرضی چرخ ها متناسب با محصولات ردیفی، قابلیت گردش سریع و کوتاه و سهولت در جدا کردن ادوات زراعی نام برد.
اگر یک کشاورز قادر به خرید ماشین های اضافی برای انجام کارهای خاص نباشد، تراکتورهای کمکی گزینه خوبی برای این دست از کشاورزان می باشد. آن ها موتورهای کم مصرف تا متوسط دارند و عمدتاً برای کشیدن تجهیزات کمکی مورد استفاده قرار می گیرند.

  • تراکتور های باغی

برای کار در باغ های میوه و تاکستان ها که ارتفاع درختان و فاصله درختان از یکدیگر کم است، مورد استفاده قرار می گیرد. تراکتورهای باغی معمولاً بسیار باریک و دارای کمترین وسایل نمایان هستند و لوله های اگزوز و هواکش در بالای پوشش تراکتور مشاهده نمی شود.
در حقیقت، این تراکتورها به قدری شخصی سازی شده اند که لاستیک هایی متناسب با باغ میوه ای که دارید میتوانید برای آن خریداری کنید. زیرا اگر این گونه نبودند، ممکن بود خار هایی که در بعضی درختان میوه وجود دارد، باعث ناکارامدی این تراکتور می شد.

  • تراکتور های باغچه ای ( چمن زن های موتوری )

این تراکتور تحت عنوان تراکتور شاسی کوتاه نیز شناخته می شود. آن ها بیشتر از هر چیز برای کارهای چمن زنی در باغ استفاده می شوند. چرخ هایی تراکتورهای باغی تقریبا به اندازه چرخ های اسکوتر و ضخیم تر هستند. تا به امروز، بیش از 100 مدل مختلف تراکتور باغی طراحی شده است.

  • تراکتور های دو چرخ ( تیلر موتوری )

این تراکتور دارای دو چرخ است که توسط دست حمایت و هدایت می شود. این تراکتور در زمین های زراعی کوچک قابل استفاده است. این تیلر قابلیت اتصال وسایلی مانند گاوآهن برگردان، پشته ساز، ماله، تریلی، تلمبه آب، سمپاش و غیره را دارد.

  • تراکتورهای حامل

از آنجایی که این نوع تراکتورها به منظور حمل و سوار کردن انواع مختلفی از لوازم جانبی طراحی شده اند، قاب شاسی بین لاستیک های جلو و عقب قرار گرفته است. بنابراین لوازم جانبی که شامل مته ها، سمپاش ها، مته های بذر، جارو برقی های دوار و لودرها می شود را می توان به آن متصل کرد. این نوع تراکتورها در اندازه ها و طرح های مختلفی ارائه می شوند و شرکت هایی که آنها را می فروشند حتما اطلاعات لازم را در اختیار شما قرار خواهند داد تا بتوانید به درستی از آن ها استفاده کنید.

  • تراکتورهای Row Crop یا ردیف زراعی

این گروه دارای مزایای مختلفی از جمله؛ قابلیت تنظیم فاصله ردیف، کاربر پسندی و سهولت در رانندگی، قابلیت ترخیص بیشتر از زمین، سهولت فرمان در چرخش های کوتاه تر، اتصال آسان و جدا کردن لوازم جانبی و … هستند. به عبارت دیگر، این تراکتورها برای برخی کارها و سایر مشاغل، کارگران معجزه آسایی هستند.

چه تراکتوری برای شما مناسب است؟

1.  نوع دنده تراکتور خود را انتخاب کنید

ابتدا شما باید بین تراکتورهای چرخ دنده ای، کمربند محور و هیدرواستاتیکی یکی را انتخاب کنید.
چرخ دنده ای: این مدل های گیربکسی بسیار کارآمد هستند و در حالی که به درستی رانده شوند برای مدت زمان طولانی دوام می آورند. برخی از این ها دارای ویژگی هایی مانند پین های برشی و بندهای لغزش هستند که احتمال خسارت های تصادفی را تا حد زیادی کاهش می دهند.
هیدرواستاتیکی: این تراکتور ها دارای مایع هیدرولیکی هستند که می توانند در مواردی که اضافه بار داشتند یا به طور تصادفی به چیزی برخورد کردند، از موتور محافظت کند.
کمربند محور: مدل های مبتنی بر کمربند نیز از برخی موتورها محافظت می کنند، گرچه به اندازه مدل های هیدرواستاتیکی نیستند. با این حال، مراقب باشید زیرا کمربند می تواند در زیر فشار زیاد کشیده شود یا حتی دچار لغزش شود.

2. فضای کافی برای نگهداری از تراکتور را در نظر بگیرید

این یک نکته اساسی است که بسیاری از مردم از آن غافل می شوند. شما باید مطمئن شوید که فضای کافی برای نگهداری از آن را دارید. به عنوان مثال، اگر شما در یک منطقه بسیار سرد زندگی می کنید، احتمالاً باید یک زیرزمین یا گاراژ برای تراکتور در نظر بگیرید. زیرا در غیر این صورت هنگام روشن کردن موتور تراکتور در زمستان ممکن است به علت سردی هوا به مشکل بر بخورید.

3. تعیین اندازه تراکتور مورد نیاز شما

برخی فکر می کنند که به تراکتورهای بزرگ احتیاج دارند، زیرا فکر داشتن یک تراکتور بزرگ بسیار هیجان انگیز است. اما اگر به آن احتیاج ندارید، آن را خریداری نکنید. شما همچنین باید به سرعت تراکتور هم توجه کنید. زیرا سرعت و توانایی اسب بخار در هنگام تعیین بهترین اندازه تراکتور مورد نیاز شما موثر است.

4. لوازم های جانبی و اتصال یافته به تراکتور را در نظر بگیرید

قسمت هایی که همراه با تراکتور هستند باید مورد توجه قرار گیرند و پس از مشخص کردن موارد مود نیاز، باید بدانید که می توانید آن ها را به سرعت و به راحتی جدا کنید ؟ و آیا می توانید بدون صرف وقت زیاد بر روی این کار، آنها را به عقب و جلو تغییر دهید؟ در تراکتورهای معمولی این عملیات به سادگی انجام می شود اما در بسیاری از تراکتورهای جمع و جور این کار به سادگی انجام نمی شود.

5. به سیستم فنی تراکتور دقت کنید.

می توانید با برسی از محورها، میله های درگ و پیوندها شروع کنید. اگر دسترسی به موتور برای تعمیر آن دشوار است یا سیم ها به راحتی در دسترس نیستند، بهتر است در انتخاب  خود تجدید نظر کنید.

در ابتدای مقاله سعی داشتیم شما را با انواع ماشین آلات کشاورزی آشنا کنیم و در ادامه به طور تخصصی به انواع تراکتورهای کشاورزی پرداختیم. در آخر هم به 5 نکته مهم به هنگام خرید یک تراکتور مناسب با توجه به شرایط و نوع عملیات زراعی اشاره کردیم.

 

 

نوشتن نظر

نام شما:


نظر شما: توجه : HTML ترجمه نمی شود!

رتبه: بد           خوب

کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمایید: