علائم ایمنی خطر تردد تراکتور

علائم ایمنی خطر تردد تراکتور
کد کالا: 281

نام محصول علائم ایمنی :  علائم ایمنی خطر تردد تراکتور

کد کالا علائم ایمنی :  281

safety sign warning tractor

جدول فنی مشخصات تابلوهای ایمنی
کد سایز ابعاد(cm)     کد برچسب توضیحات برچسب    کد تابلو توضیحات تابلو
S 7*10   D برچسب روزرنگ-ضد آب   G ورق گالوانیزه از 0.6 الی 2 میلیمتر ضخامت(فولاد امیرکبیر کاشان)
A 10*15   R برچسب شبرنگ-ضد آب-بهمراه رفلکس نور   H ورق پی وی سی 2الی 10 میل-ضد آب-قابلیت انعطاف پذیری
O 15*20   P برچسب شبنما-ضد آب-قابلیت جذب نور و نور دهی 6 ساعت به بالا   Z فریم الکترواستاتیک-ضخامت 1.5 میل-رنگ کوره ای-دارای لبه برگشته
M 20*30   X بنر -ضد آب-بهمراه پانچ   K ورق پلکسی 1 الی 10 میل-دارای رنگ بندی-ضد آب-مستحکم-قابلیت برش لیزر
C 30*40   Y کاغذ گلاسه بهمراه لمینت   V شاسی چوب-ضخامت 10 میل-نصب آسان به دیوار
N 40*50   W برچسب شیشه ای-ضد آب   AL آلومینیوم 1 الی 10 میل-ضد آب-دوام بالا در برابر محیط بیرونی
L 50*60  

جهت تماس و یا ارسال سفارش :

تلگرام ،واتس آپ: 09125480830

تلفن : 02144059138-02188422701

فکس:02188457787

B 60*100  
Q سفارشی  

*  در صورت درخواست سایز سفارشی تابلو ایمنی برای شما مشتریان عزیز تولید خواهد شد.

*  امکان اضافه شدن لوگو شرکت در گوشه کار بصورت رایگان امکان پذیر می باشد.

*  قبل از تولید طرح هایی نهایی چاپ برای شما ارسال خواهد شد.

* برای انتخاب بهتر تابلوهای مورد نظر و رفع سوالات خود می توانید با همکاران ما بصورت 24 ساعته مشاوره دریافت کنید.(02144059138)

(هدف و آرزوی مجموعه ایمن ساین روزی ایمن و بدون حادثه برای شماست.)

مطالب مرتبط :

هر وسیله نقلیه ایی دارای یکسری اصول و قوانین ایمنی می باشد که تراکتور هم جز این دسته از وسایل نقلیه است. موارد ایمنی کار با تراکتور را اگر رعایت کنید .

چند مورد از موارد ایمنی کار با تراکتور

تراكتورها خودروهايی هستند كه براي كشش ساير وسايط نقليه و تجهيزات و يا برای به كار انداختن ساير تجهيزات كششی و بعنوان منبع نيرو برای راندن ماشين‏ آلات ثابت يا متحرک مورد استفاده قرار مي‏گيرند.

تراكتور بيشتر در كشاورزي براي فعاليت ‏های متنوعی نظير حمل بار، شخم زدن، كندن علف‏ های هرز، كاشت، بذرپاشی، كندن كانال، برداشت محصول، خرمنكوبی و بارگيری مورد استفاده قرار مي‏گيرد. موارد ایمنی کار با تراکتور شامل همه فعالیت های این ماشین سنگین می شود.

کاربرد تراکتور و موارد ایمنی کار با تراکتور

انواع بخصوصي از تراكتورها در امور مهندسي، ساختماني، راهسازي براي حمل خاك، كانال‏كشي و حمل و نقل به كار مي‏روند. تراكتورهاي صنعتي كه در حمل ونقل و انباشتن كالاها در محوطه‏ ها، انبارها و حوضچه‏ ها به كار مي‏روند لازم نيست داراي ارتفاع زياد از سطح زمين، نظير آنچه كه در تراكتورهای كشاورزی وجود دارد باشند و داراي مركز ثقل پائين‏ تري هستند كه عامل مهمي در واژگون شدن بشمار مي‏رود. اغلب تراكتورها بوسيله چرخ حركت مي‏كنند اما تعداد كمي از انواع خزنده هستند كه بوسيله دو رشته از صفحات فلزي لوله‏ دار بجاي چرخ‏هاي لاستيكي حركت مي‏كنند.

تراكتورهاي كشاورزي، به محور انتقال نيرو مجهز مي‏باشند كه از آن براي راندن وسايل يا بكار انداختن يك قرقره تسمه‏ دار براي راندن ماشين‏ آلات هنگامي كه تراكتور در يك موقعيت ثابت است قرار دارد، مثل زمان خرمنكوبي استفاده می‏شود. امروزه معمولا نيروي محركه تراكتورهاي كوچك بوسيه موتورهاي گازوئيلي و تراكتورهاي بزرگ بوسيله موتور ديزلي تأمين مي‏شود.

مخاطرات و پيشگيري از آنها:

متداول‏ترين حادثه مربوط به گير افتادن راننده در زير تراكتور به هنگام واژگوني آن به پهلو و يا به پشت است. همه‏ ساله حوادث كشنده يا خطرآفرين زيادي به اين شكل اتفاق مي‏افتند. در ايالات متحده همه ساله بيش از ۱۰۰۰ مورد مرگ در حوادث تراكتور پيش مي‏ آيد كه بيش از ۵۰۰ مورد آن مربوط به واژگوني تراكتور است. اين واژگوني ممكن است در اثر كار در زمين‏هاي سراشيب يا ناهموار و يا خاك نرم خصوصا نزديك مجاري آب و نهرها، گودال‏ها و منطق حفاري شده واقع شود. در صورتي كه وسايل اضافي به محلي بالاي مركز ثقل تراكتور متصل شده باشد، خطر واژگون شدن به پشت هنگام عبور از سربالايي وجود دارد.

تراكتوري كه داراي تراكي است كه پهناي آن قابل تنظيم است بايد هميشه با عريض‏ترين حد مناسب با شرايط انجام كار مورد استفاده قرار گيرد. به كار بردن يك كلاچ كه بطور اتوماتيك خلاص شود خطر چپ شدن را كاهش مي‏دهد.

تراكتورها بايد داراي كابين يا محفظه‏ اي با مقاومت كافي باشند تا حفاظ ايمني براي راننده و همراهان او در صورت واژگون شدن تراكتور به بغل يا به پشت فراهم باشد. بسياري از كشورها درحال حاضر براي اين نوع سازه‏ هاي ايمني قوانيني را وضع كرده‏ اند. كابين تراكتور بايد داراي شيشه جلو و پنجره‏ هايي از جنس مواد شفاف باشد تا در اثر ضربه به قطعات ريز و برنده تقسيم نشود و همچنين شيشه جلو بايد داراي برف پاك‏كن باشد.

ساير موارد ایمنی کار با تراکتور به شرح زير مي‏باشند:

  1. براي جلوگيري از استارت زدن اتفاقي، كليد استارت بايد از نوع گردان يا بيرون‏ كشي باشد، و يك كليد خاص بايد تعبيه شود تا افراد غير مجاز مانند اطفال نتوانند تراكتور را روشن كنند.
  2. سيستم ترمز تراكتور بايد در فواصل زماني مرتب تنظیم و بازرسي شود.
  3. فرمان بايد بصورت دوره‏ اي در زمان‏هاي معين كنترل شده و باد تايرها به اندازه فشار توصيه شده باشد.
  4. -تراكتور نبايد در سرعت‏ هاي بالا و غير ايمن رانده شود و اهرم دنده در هنگام پائين آمدن از سراشيب‏ هاي تند نبايد در حالت خلاص باشد.

مقررات ارگونوميك براي تامين شرايط راحت كار و كاهش مشكلات بهداشت حرفه‏ اي به شرح زيرند:

  • صندلي‏هاي مناسب؛ با فنريت و قابليت برگشت كافي و طراحي مناسب براي كاهش ارتعاشات و تامين يك وضعيت راحت و قابل تنظيم با توجه به قد و وزن راننده ضروري مي‏باشد.
  • محافظت در برابر گرما و سرماي بيش از حد كه باعث گرمازدگي يا سرمازدگي شود. در آب و هواي گرم، كابين بايد بطور كافي تهويه شود و سقف كابين داراي رنگ روشن باشد تا باعث بازتاب اشعه خورشيد شود و يا اينكه ايزوله شده باشد.
  • موقعيت فرمان بايد با استانداردهاي ارگونوميك تطبيق نمايد و پدال‏ ها بايد به اندازه كافي پهن باشد تا ايمني پاها را تامين كنند.
  • پله‏ ها و دستگيره‏ هاي ايمني براي داخل و خارج شدن از كابين بايد تعبيه شده باشند.

رانندگی ایمن با تراکتور

تراكتور و وسايل و ماشين‏ آلاتي كه توسط آن به حركت در مي‏ آيند داراي بسياري قطعات متحرك هستند كه در صورت عدم وجود حفاظ كافي و مناسب مي‏توانند باعث ايجاد حوادث جدي شوند. همه چرخ دنده‏ ها، محورهاي دوار شامل محور انتقال نيرو و تسمه انتقال نيرو و قرقره تراكتور و ماشيني كه به وسيله آن به حركت در مي‏ آيند بايد داراي حفاظ باشند. از راندن تراكتور بوسيله افراد و اطفال كمتر از ۱۶ سال بايد ممانعت بعمل آورد.

محل لوله اگزوز بايد به گونه‏ اي باشد كه از رسيدن گازها و دودها به راننده جلوگيري شود. تراكتورهايي كه داراي موتورهاي احتراق داخلي هستند نبايد در داخل ساختمان‏ها مورد استفاده قرار گيرند. براي پيشگيري از آتش‏سوزي بايد وسيله مانع ايجاد جرقه در داخل لوله اگزوز تراكتور نصب شود. هنگامي كه از تراكتور براي سمپاشي محصولات بوسيله مواد شيميايي سمي استفاده مي‏شود، تراكتور بايد در خلاف جهت وزش باد حركت نمايد مگر اينكه احتياط‏ هاي ايمني ديگري نظير استفاده از كابين مسدود و يا تجهيزات حفاظ تنفسي و تامين هواي سالم بكار گرفته شده باشند. برخي تراكتورها و ماشين‏ هايي كه بوسيله آنها حركت داده مي‏شوند پر سرو صدا هستند و براي كاهش خطر ايجاد كري، كاركنان آنها بايد از حفاظ‏ هاي گوش استفاده نمايند.

سخن پایانی

علاوه بر مخاطرات شغلي كه در نتيجه استفاده از تراكتور در كارهاي خاص، صنعت و كشاورزي به وجود مي‏ آيد، خطرهايي هم كه بطور معمول هنگام استفاده از وسايل حمل ونقل موتوري ايجاد مي‏شوند وجود دارند.

هنگام كار با تراكتور در جاده‏ هاي عمومي بايد تابع قوانين و مقررات بزرگراه‏ها و مجوزهاي وسايل موتوري باشند. تراكتور بايد مجهز به يك جعبه كمك‏هاي اوليه و يك خاموش كننده آتش مناسب باشد. چراغ‏هاي روشنايي جلو و وسايل برقي برقي اعلام خطر صوتي نيز مورد نياز هستند.

 

 

نوشتن نظر

نام شما:


نظر شما: توجه : HTML ترجمه نمی شود!

رتبه: بد           خوب

کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمایید: