علائم ایمنی خطر سقوط لاستیک

علائم ایمنی  خطر سقوط لاستیک
کد کالا: 277

نام محصول علائم ایمنی :  علائم ایمنی  خطر سقوط لاستیک

کد کالا علائم ایمنی :  277

safety sign danger suspended tire

جدول فنی مشخصات تابلوهای ایمنی
کد سایز ابعاد(cm)     کد برچسب توضیحات برچسب    کد تابلو توضیحات تابلو
S 7*10   D برچسب روزرنگ-ضد آب   G ورق گالوانیزه از 0.6 الی 2 میلیمتر ضخامت(فولاد امیرکبیر کاشان)
A 10*15   R برچسب شبرنگ-ضد آب-بهمراه رفلکس نور   H ورق پی وی سی 2الی 10 میل-ضد آب-قابلیت انعطاف پذیری
O 15*20   P برچسب شبنما-ضد آب-قابلیت جذب نور و نور دهی 6 ساعت به بالا   Z فریم الکترواستاتیک-ضخامت 1.5 میل-رنگ کوره ای-دارای لبه برگشته
M 20*30   X بنر -ضد آب-بهمراه پانچ   K ورق پلکسی 1 الی 10 میل-دارای رنگ بندی-ضد آب-مستحکم-قابلیت برش لیزر
C 30*40   Y کاغذ گلاسه بهمراه لمینت   V شاسی چوب-ضخامت 10 میل-نصب آسان به دیوار
N 40*50   W برچسب شیشه ای-ضد آب   AL آلومینیوم 1 الی 10 میل-ضد آب-دوام بالا در برابر محیط بیرونی
L 50*60  

جهت تماس و یا ارسال سفارش :

تلگرام ،واتس آپ: 09125480830

تلفن : 02144059138-02188422701

فکس:02188457787

B 60*100  
Q سفارشی  

*  در صورت درخواست سایز سفارشی تابلو ایمنی برای شما مشتریان عزیز تولید خواهد شد.

*  امکان اضافه شدن لوگو شرکت در گوشه کار بصورت رایگان امکان پذیر می باشد.

*  قبل از تولید طرح هایی نهایی چاپ برای شما ارسال خواهد شد.

* برای انتخاب بهتر تابلوهای مورد نظر و رفع سوالات خود می توانید با همکاران ما بصورت 24 ساعته مشاوره دریافت کنید.(02144059138)

(هدف و آرزوی مجموعه ایمن ساین روزی ایمن و بدون حادثه برای شماست.)

مطالب مرتبط :

نقش لاستیک در ایمنی سرنشینان خوردو

لاستیک ها تنها بخشی از خودرو هستند که تماس مستقیم با جاده دارند و بر روی فرمان پذیری خودرو، سواری، ترمز و ایمنی شما تأثیر می گذارند. برای عملکرد بهینه لاستیک‌ها باید باد، عمق آج و بالانس مناسبی داشته باشند. به همین دلیل چک کردن لاستیک های خود به طور منظم گام مهمی در حفاظت از ایمنی و سرمایه گذاری خودرو شما است.

روش نگهداری لاستیک

نگهداری و مراقبت از لاستیک ها مستلزم بررسی هایی است که بطور ماهانه انجام می شود. چاله‌ها چوله های جاده و خیابان های سطح شهر، زندگی در شهرهای با آب و هوای سرد یا گرم، یاطی کردن مسافت‌های طولانی باعث آسیب ها جدی به لاستیک می شوند.

به خاطر داشته باشید که همیشه لاستیک های خود را قبل از شروع یک سفر طولانی بررسی کنید. هرچه این بررسی ها بیشتر انجام گیرد، پیدا کردن مشکل آسان‌تر خواهد بود. پس قبل از اینکه مشکل گران‌تر و زمان‌بر شود، آن را برطرف کنید. در ادامه روش های بیشتری از نگهداری لاستیک را برای شما خواهیم گفت تا از فرسوده شدن زودرس آنها جلوگیری شود و همچنین ایمنی شما و سرنشینان خودرو را نیز تضمین کند.

بازرسی عمق آج لاستیک

لاستیک ها برای حفظ چسبندگی و خروج آب در جاده های خیس به عمق آج خوب نیاز دارند. آج باید حداقل یک بار در ماه بررسی شود. دقیق ترین اندازه گیری عمق آج با یک عمق سنج ساده که در هر فروشگاه قطعات موجود است انجام می شود یا می توانید از تست های سنتی مثل سکه استفاده کنید. با چک کردن عمق آج می توانید از سایش لاستیک مطمئن شوید.استفاده از باد مناسب برای لاستیک

داشتن باد مناسب لاستیک‌ها یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای کمک به حفظ سوخت و افزایش عمر لاستیک‌هایتان است. حداقل یک بار در ماه با یک گیج کیفیت که فشار را بر حسب پوند بر اینچ مربع (psi)  اندازه گیری می کند، فشار باد لاستیک خودروی خود را بررسی کنید.

فشار توصیه شده توسط کارخانه برای لاستیک های سرد است. بنابراین، باد لاستیک باید در دمای محیط و قبل از رانندگی خودرو بررسی شود. بررسی فشار تایر در خودرویی که دارای لاستیک گرم است می‌تواند منجر به خوانش فشار تا 5 psi بیشتر از فشار توصیه شده شود. باد مناسب لاستیک خودرو را می‌توانید در دفترچه راهنمای خودرو یا روی برچسب اطلاعات تایر متصل به درب راننده پیدا کنید. چک کردن باد لاستیک به روش زیر می تواند به شما در بالا بردن عمر لاستیک ها کمک کند.

چگونگی چک کردن باد لاستیک ؟

  1. درپوش سوپاپ یا والو لاستیک را بردارید.
  2. گیج را روی میل سوپاپ لاستیک قرار دهید و محکم فشار دهید تا هوای خروجی شنیده نشود. گیج نشان می دهد که چقدر باد در لاستیک وجود دارد.
  3. . فشار باد لاستیک را در صورت نیاز تنظیم کنید. هنگام اضافه کردن هوا، شلنگ هوا را محکم به دریچه فشار دهید، تا زمانی که هوا متوقف شود. فشار را هر چند ثانیه چک کنید تا در مورد میزان هوای وارد شده به لاستیک اشتباه نکنید تا زمانی که به باد توصیه شده برسید.
  4. درپوش سوپاپ یا والو را تعویض کنید.
  5.  این روند را برای لاستیک های دیگر تکرار کنید و لاستیک زاپاس را نیز فراموش نکنید.

چرخش و جابجایی لاستیک

برای به دست آوردن حداکثر عمر و کارایی لاستیک های خود، جابجایی لاستیک های وسیله نقلیه ضروری است. برای اینکار بهتر است به دفترچه راهنمای خودرو خود مراجعه کنید یا مقاله ی مربوط به الگوی تعویض چرخشی لاستیک را مورد مطالعه قرار دهید. معمولا چرخش لاستیک بین 8000 تا 10000 کیلومتر انجام می شود.

بالانس کردن لاستیک

 لاستیک های دارای بالانس به کاهش سایش ناهموار و افزایش عمر آنها کمک می کنند. توجه داشته باشید که در هنگام خرید و نصب لاستیک های جدید باید آنها را بالانس کنید و پس از آن هر زمانی که ویژگی‌های غیرعادی در فرمان مشاهده کردید نیز باید بالانس لاستیک ها را بررسی کنید.

چک کردن چند دقیقه ای لاستیک ها در هر ماه می تواند به محافظت از خانواده ، بهبود عملکرد وسیله نقلیه و افزایش عمر لاستیک های شما کمک کند. پس می توان گفت لاستیک ها تضمین کننده ی ایمنی شما در جاده ها هستند.

علائم سایش لاستیک

سایش لاستیک می تواند خطرات جدی را به همراه داشته باشد و مطمئناً نگهداری ضعیف آنها باعث سایش زودرس لاستیک خواهد شد. عواملی غیر از خود تایرها نیز می توانند بر فرسودگی آنها تأثیر بگذارند، بطور مثال: قطعات سیستم تعلیق فرسوده و بالانس چرخ ها هر دو نقش مستقیمی در سایش لاستیک دارند. در ادامه به بررسی علل و انواع آسیب لاستیک می پردازیم.

آسیب های لاستیک که باید در حین بازرسی بصری جستجو کنید:

 باد بیش از حد لاستیک: باد بیش از حد باعث می شود که قسمت میانی لاستیک بیشتر با جاده تماس پیدا کند. این باعث ایجاد سایش در وسط آج می شود و در لبه های لاستیک سایش کمتری وجود دارد.

باد کم لاستیک: توجه داشته باشید که خطرات لاستیک کم باد کمتر از لاستیک با باد زیاد نیست! باد بسیار کم باعث می شود که بیشتر لبه های بیرونی تایر با جاده تماس پیدا کنند. این باعث سایش در هر دو لبه آج لاستیک می شود و در مرکز آن سایش کمتری وجود خواهد داشت.  

ساییدگی آج در یک لبه لاستیک: این حالت معمولاً زمانی اتفاق می‌افتد که چرخ‌ها از بالانس خارج شده باشند.

سایش نامنظم آج: اغلب به این حالت حجامت می گویند و ممکن است به این معنی باشد که چرخ از بالانس خارج شده است یا کمک فنر یا سایر اجزای سیستم تعلیق باید دچار مشکل شده اند و باید تعویض شوند.

 

 

نوشتن نظر

نام شما:


نظر شما: توجه : HTML ترجمه نمی شود!

رتبه: بد           خوب

کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمایید: