علائم ایمنی خطر طعمه گذاری موش

علائم ایمنی خطر طعمه گذاری موش
کد کالا: 269

نام محصول علائم ایمنی :  علائم ایمنی خطر طعمه گذاری

کد کالا علائم ایمنی :  269

safety sign Danger

جدول فنی مشخصات تابلوهای ایمنی
کد سایز ابعاد(cm)     کد برچسب توضیحات برچسب    کد تابلو توضیحات تابلو
S 7*10   D برچسب روزرنگ-ضد آب   G ورق گالوانیزه از 0.6 الی 2 میلیمتر ضخامت(فولاد امیرکبیر کاشان)
A 10*15   R برچسب شبرنگ-ضد آب-بهمراه رفلکس نور   H ورق پی وی سی 2الی 10 میل-ضد آب-قابلیت انعطاف پذیری
O 15*20   P برچسب شبنما-ضد آب-قابلیت جذب نور و نور دهی 6 ساعت به بالا   Z فریم الکترواستاتیک-ضخامت 1.5 میل-رنگ کوره ای-دارای لبه برگشته
M 20*30   X بنر -ضد آب-بهمراه پانچ   K ورق پلکسی 1 الی 10 میل-دارای رنگ بندی-ضد آب-مستحکم-قابلیت برش لیزر
C 30*40   Y کاغذ گلاسه بهمراه لمینت   V شاسی چوب-ضخامت 10 میل-نصب آسان به دیوار
N 40*50   W برچسب شیشه ای-ضد آب   AL آلومینیوم 1 الی 10 میل-ضد آب-دوام بالا در برابر محیط بیرونی
L 50*60  

جهت تماس و یا ارسال سفارش :

تلگرام ،واتس آپ: 09125480830

تلفن : 02144059138-02188422701

فکس:02188457787

B 60*100  
Q سفارشی  

*  در صورت درخواست سایز سفارشی تابلو ایمنی برای شما مشتریان عزیز تولید خواهد شد.

*  امکان اضافه شدن لوگو شرکت در گوشه کار بصورت رایگان امکان پذیر می باشد.

*  قبل از تولید طرح هایی نهایی چاپ برای شما ارسال خواهد شد.

* برای انتخاب بهتر تابلوهای مورد نظر و رفع سوالات خود می توانید با همکاران ما بصورت 24 ساعته مشاوره دریافت کنید.(02144059138)

(هدف و آرزوی مجموعه ایمن ساین روزی ایمن و بدون حادثه برای شماست.)

مطالب مرتبط :

سمپاشی موش،طعمه گذاری و تله گذاری موش

خلاصه : برای کشتن موش ها از دو روش استفاده می شود : روش فیزیکی و روش شیمیایی

روش فیزیکی که تله گذاری نامیده می شود .روش شیمیایی یا سم پاشی موش با سموم شیمیایی ممکن است به صورت جامد ، پودر و یا مایع باشند . سموم به دو گروه حاد و تک دوز مثل فسفر دوزنگ و مزمن یا آنتی کواگولانت مثل وارفارین و راکومین تقسیم می شوند. طعمه مسموم باید از غذاهای مورد علاقه موش تهیه شده تا موش از آنها تغذیه نماید .

 

در صورت آلوده شدن محل به موش بایستی بایستی با مطالعه و آموزش روشهای مختلف مبارزه با موش که در این مقاله شرح داده می شود نسبت به کشتن موش ها اقدام کرد.
قبل از مبارزه با موش بایستی نسبت به کسب اطلاعات زیر اقدام نمود :
1-تعیین نوع موش
2-محل زندگی موش
3-فصل مبارزه با موش
4- انواع روشهای مبارزه با موش
5- غلظت سم و نوع سم برای سمپاشی موش و طعمه گذاری علیه موش

انواع موش :

جوندگان، پستاندارانی متعلق به Rodentia هستند. این حیوانات تقریباً در همه جای خشکیهای روی زمین به استثنای قسمتهایی از دو قطب زندگی می کنند. این راسته بزرگترین راسته پستانداران هستند که شامل 2500 گونه است.
در این حیوانات یک جفت دندان پیشین در هر فک قرار دارد که رشد دایمی داشته و خصلت جویدن اشیای سخت نیز به دلیل رشد دایمی دندانها و نیاز به سائیدن، کوتاه نگه داشتن و تیز نگه داشتن آنهاست.

بیولوژی و رفتار جوندگان (موش ها )
یکی از صفات عمومی و مهم موش ها که در نحوه تغذیه و رفتار آنها تاثیر به سزایی دارد، رشد دایمی دندانهای پیشین آنها بوده که موجب افزایش طول دندانها می گردد ولی موش با جویدن مواد زاید و ساییدن آنها به یکدیگر دندانها را مرتباً ساییده و طول آنها را ثابت نگه می دارد و از طرفی باعث تیز نگه داشتن آنها می شود. بنابراین جویدن مواد سخت از ضروریات زندگی آنهاست و اگر جوند ه ای قادر به جویدن نباشد،دندانهای آنها رشد زیادی کرده،قدرت تغذیه را از دست داده و می میرند. مثلاً دندانهای یک موش Rat هفته ای 2.7 میلی متر رشد می کند.
همین نکته بالا باعث میشود موش ها دائماً در حال جویدن وسایل و مواد غذایی و آسفالت و سیم برق و …. باشند و خساراتی را به انسانها وارد می کنند.
جوندگان (موش ها ) اکثراً موجوداتی شب فعال با زندگی زیر زمینی هستند. موش ها از نظر رژیم غذایی با اینکه اکثراً گیاهخوارند ولی توانایی تغذیه از غذاهای مختلف را دارند، بدین شکل که از دانه، میوه و قسمتهای مختلف گیاهان، حشرات ، بی مهرگان کوچک دیگر، لاشه حیوانات بزرگ و حتی تحم پرندگان و پرندگان کوچک تغذیه می کنند. بیشتر جوندگان عادت به حفر لانه و سوراخ دارند .
مهم ترین موشهای اهلی ( موشهایی که در اماکن انسانی زندگی می کنند) شامل سه گونه زیر است.

1-موش خانگی یا Muse musculus 

تصویر موش خانگی در انواع موش

موشی است باریک و کوچک با چشمهای درشت و لاله گوش نسبتاً بزرگ و به وزن 10 تا 30 گرم. طول بدن 6 تا 12 سانتیمتر . طول دم برابر طول سر و بدن که از موهای ریز پوشیده شده، رنگ خاکستری و در سطح پشتی مایل به قهوه ای است دارای زیر گونه های متعدد بوده و انواع کاملاً وحشی و کاملاً اهلی از این نوع به شکل کلونی های بزرگ دیده می شوند. انواع اهلی معمولاً لانه حفر نکرده و از شکافها و مخفیگاه های درون منازل و انبارها استفاده و از مواد غذایی مختلفی تغذیه می کنند.

موش خانگی چی میخوره ؟ این موش ترجیحاً گیاهخوار بوده و از دانه میوه ها و سبزی ها و … استفاده می کند .

مبارزه با این موش ها راحت تر از بقیه موش ها است و گرفتن موش خانگی به راحتی با تله های چسبی کتابی امکان پذیر است. هر چقدر موش کوچکتر باشد (وزن موش کمتر باشد) مبارزه با آن راحت تر است. موش ها بزرگتر مانند موش های قهوه ای که در زیر توضیح داده شده است به علت بزرگتر بودن و باهوش بودن بسیار سخت تر هست و معمولا با تله موش نمی توان آنها را به دام انداخت.

2- موش قهوه ای یا Rattus norvegicus

معروف به موش بندری ، موش کشتی و موش انباری

تصویر موش قهوه ای سمپاشی و طعمه گذاری موش

وزن بدن 200 تا 400 گرم و طول بدن 22 تا 26 سانتی متر است. این موش بومی ایران نبوده و احتمالاً توسط کشتیها به ایران وارد شده است. در حال حاضر در سواحل شمالی و جنوبی کشور و انبارها و کانالهای سطح تهران دیده می شود. این جونده عادت به نوشیدن آب و زندگی در نزدیکی آب دارد و شناگر خوبی است. در شرایط مساعد کلنی های بزرگ حاوی چند صد عدد تولید می کنند . علاقه زیاد به کندن لانه به خصوص در کناره های مسیر آب و زیر پوشش های مطمئن مثل قطعات بتون،سنگ ، زیر کف و دیوار اتاقها دارد. موش های سطح تهران معمولا از این نوع هستند .

موش از چی خوشش میاد ؟ این موش قادر به تغذیه از مواد غذایی گیاهی و گوشتی متنوع بوده و حتی از حیوانات زنده تغذیه می کند. گاهی حالت مهاجم پیدا کرده ، به نوزاد انسان نیز حمله می کند. در فاضلابها و توده های زباله به خوبی رشد می کنند.

3- موش سیاه یا Rattus rattus

معروف به موش سقف و موش صحرایی است

موش سیاه در سمپاشی و طعمه گذاری موش

طول دم بیشتر از سر و بدن و به رنگ سیاه یا خاکستری تیره دیده می شود. وزن بدن 30 تا 70 گرم و طول بدن 14 تا 17 سانتی متر بوده و در تمام سواحل بحر خزر، خلیج فارس، دریای عمان، تهران و آذربایجان شرقی پراکنده است. راتوس معمولاً به صورت گروه های کوچک زندگی کرده و کلنی های بزرگ تشکیل نمی دهند . بسته به درجه حرارت گاهی در داخل و گاهی در خارج منازل دیده می شوند. ولی بیشتر در سقف و زیر شیروانی و قسمتهای بالای ساختمان زندگی کرده و به راحتی از درخت و دیوار بالا می روند.

در این جدول مشخصات هر کدام از موش ها و تصویر انواع موش ها شرح داده شده است

ازروی مدفوع (فضله ) موش هم می توان نوع موش را شناسایی کرد . ما در اینجا فضله ی سه نوع موش بالا را برایتان نشان می دهیم .

با مشاهده فضله میتوان نوع موش را تشخیض داد

3- فصل مبارزه با موش :

موش ها معمولا در دو فصل اوایل پاییز و اویل بهار زاد و ولد میکنند، بنابراین طبیعتاً بهترین زمان برای سمپاشی موش (طعمه گذاری موش ) این زمان است.

در صورتی که آلودگی در محلی وجود داشته باشد و مهار نشود در اواخر این فصول بایستی منتظر چند برابر شدن تعداد موش ها باشید.

4- روشهای مبارزه با موش ها :

1-اقدامات بهسازی و بهداشتی 2- تله گذاری موش 3-استفاده از سموم شیمیایی (سم پاشی و طعمه گذاری موش) 4- استفاده از امواج مافوق صوت 5- جلب کننده های شیمیایی 6-دور کننده 7-مبارزه بیولوژیکی 8-مبارزه ژنیتیکی

 

1-4 اقدامات بهسازی و بهداشتی

الف- جمع آوری و دفن بهداشتی زباله :

در دسترس بودن زباله و پس مانده غذا یکی از علل استقرار و افزایش جمعیت موش ها به خصوص راتوس نروژیکوس است. بنابراین نگهداری زباله در ظروف فلزی بدون رخنه و تخلیه سریع روزانه و دفن آن در گودالهایی به عمق 183 تا 244 سانتی متر بسته به نوع خاک و فشردن آن از روشهای موثر کاهش جمعیت موش هاست ، زیرا مقادیر بسیار زیاد زباله در صورت عدم دفع بهداشتی منبع آلوده کننده بزرگ و خطرناکی برای ساکنین شهرها و مناطق مجاور ایجاد می کند.

نکته : در تعداد زیادی از ساختمانهایی که از شرکت سمپاشی ارمغان بهداشت محیط برای مبارزه با موش دعوت شده بود مشاهده گردید وجود یک ساختمان متروکه که محل تجمع زباله شده بود یا یک ساختمان نیمه کاره که کارگران برای چند سال باقیمانده غذا را در آن رها می کنند مبدا و منشاء آلودگی به موش بوده است . 

ب- رات پروف کردن ساختمان Rat proffing:

رات پروف کردن ساختمان به منظور ممانعت از ورود موشها به ساختمان از طریق ساخت پی بنا با بتون آرمه ، تنظیم لبه پایینی درها به شکل کاملاً چسبیده به چارچوب بدون شکاف و نصب ورقه فلزی به طول 30 سانتی متر از سطح زمین بر روی دربهای تخته ای ، نصب توری ضخیم بر روی پنجره ها و ورودی هواکش طبقات پایین ساختمان، تعویض سریع شیشه های شکسته و نصب صفحات فلزی مسطح یا قیف مانند بر روی ناودانها انجام می گیرد.

نکته : در بازدید از ساختمانهایی که دچار آلودگی به موش شده اند،متخصصان ما دریافته اند که فاصله زیر درب پارکینگ تا کف یکی از راههای ورود موش به داخل ساختمان بوده است . 

ج – از بین بردن پناهگاهها و لانه موشها و محروم کردن آنها از دسترسی به آب و غذا :

از طریق پر کردن شکافها و سوراخها با سیمان و قرار دادن مواد غذایی بر روی سکو به ارتفاع 30 تا 40 سانتیمتر از سطح زمین و 30 سانتیمتر از سطح دیوار و تهویه مناسب و نور کافی در انبارها و از بین بردن منابع زاید آب (مثل تعویض واشر شیر هایی که جکه می کنند. ) می توان باعث کاهش جمعیت موش ها شد.

د – بهداشتی نگه داشتن محیط زیست :

با رعایت بهداشت در منازل، از طریق استفاده از ظروف زباله درب دار، در دسترس قرار ندادن مواد زاید و پس مانده غذا به طور آزاد و عدم پراکندگی زباله در اطراف خانه ها نیز می توان روند تکثیر موش ها را کنترل کرد .

رعایت موارد بالا از ورود، استقرار و تکثیر موش ها در محل پیشگیری می کند ولی در صورت مشاهده موش ها در محل بایستی نسبت به کشتن موش ها با روش های زیر اقدام کرد :

برای کشتن موش ها از دو روش استفاده می شود : روش فیزیکی و روش شیمیایی

منظور از روش فیزیکی تله گذاری موش است .

2-4 تله گذاری موش

انواع تله های موش :

1- تله موش کشنده 2- تله موش زنده گیر

امروزه از تکنیک تله‌گذاری موش در موارد زیر استفاده می‌شود :
1- زمانی که به علت وجود مواد غذایی استفاده از سموم غیرممکن باشد.
2- در محلهایی که امکان جمع‌آوری لاشه موش وجود نداشته باشد.
3- در صورتیکه موشها از خوردن طعمه خودداری کنند (زمانی که موش‌ها نسبت به سموم موش‌کش‌ مصون شده باشند)
4- در صورتی که فقط یک یا دو موش تازه وارد محل شده باشند.(در تعداد بالا تله گذاری موثر نیست)

تله موش چسبی :

در موارد زیر از تله های چسبی موش استفاده می شود :

– در محل هایی که استفاده از ترکیبات سمی (سموم موش کش) در آنها مجاز نمیباشد.

– آلودگی به موش به تازگی ایجاد شده است و عملاً یک یا دو موش در محل وارد شده اند.

– نوع موش از نوع موش خانگی می باشد، چون موش های بزرگتر مثل موش قهوه ای بالغ (موش نروژی) یا موش سیاه قویتر هستند و در تله گیر نمی کنند .

– موش ها به سموم مقاوم شده باشند.

چسب موش خشک نمی شود و فاقد رنگ و بو هستند و سمی نیستند .

تله های چسبی کتابی موش معمولاً از نوع ایرانی و چینی در بازار وجود دارد و به شکل چسبی که به صورت یکنواخت بر روی قطعه ای مقوا توسط کارخانه پخش شده است وجود دارند .

شرکتهای تخصصی سمپاشی (شرکت موش گیری) به دلایل (درست کردن تعداد تله های بیشتر-ساخت تله مناسب برای محل-استفاده از چسب کافی و تازه بودن چسب ) ترجیح بر استفاده از تیوپ موش چسبی به جای تله کتابی دارند .

روش مصرف و تهیه تله موش چسبی:

محتویات تیوپ را به صورت زیگزاگ بر روی صفحه ای از جنس مقوای روغنی،چوب، پلاستیک،شیشه یا سرامیک بفشارید.

سپس 30 دقیقه منتظر مانده تا چسب به صورت یکنواخت بر روی سطح مورد نظر پخش و تثبیت گردد. به منظور افزایش قابلیت جذب موش ها، در وسط صفحه مقداری طعمه بگذارید و سپس صفحه را در مسیر حرکت موش ها و یا مکانهایی که معمولاً مخفی می شوند ( کنار دیوار،زیر مبل و یا پشت کمد) قرار دهید. پس از به دام افتادن موش آن را به طریق بهداشتی معدوم نمایید.

 

 

نوشتن نظر

نام شما:


نظر شما: توجه : HTML ترجمه نمی شود!

رتبه: بد           خوب

کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمایید: