علائم ایمنی ANSI دستگاه های الکترونیکی حساس

علائم ایمنی ANSI دستگاه های الکترونیکی حساس
کد کالا: ANSI 29

نام محصول علائم ایمنی :  علائم ایمنی ANSI دستگاه های الکترونیکی حساس

کد کالا علائم ایمنی :  ANSI 29

*  در صورت درخواست سایز سفارشی تابلو ایمنی برای شما مشتریان عزیز تولید خواهد شد.

*  امکان اضافه شدن لوگو شرکت در گوشه کار بصورت رایگان امکان پذیر می باشد.

*  قبل از تولید طرح هایی نهایی چاپ برای شما ارسال خواهد شد.

مطالب مرتبط :

در تمامی تاسیسات الکتریکی بخصوص تاسیسات فشار قوی، زمین کردن یکی از مهمترین و اساسی‌ترین اقداماتی است که برای رفاه و سلامتی و اصولا ادامه زندگی اشخاصی که به نحوی با این تاسیسات در تماس هستند صورت می‌گیرد.
سیستم‌های الکترونیکی که بایستی سیستم گراند را برای آن‌ها طراحی نمود از یک مدار الکترونیکی با محفظه و کابینت مجزا تا یک مجموعه‌ی وسیع و پیچیده از تجهیزات و کنسول‌های توزیع شده در یک محدوده‌ی فیزیکی وسیع را شامل می‌شود که بر این اساس نیازمندی‌های گراندینگ و روش‌های زمین کردن این سیستم‌ها متفاوت خواهند بود.

معیار تفکیک و تمییز دادن انواع مختلف سیستم‌های الکترونیکی به منظور طراحی سیستم گراند، بررسی دو موضوع، یکی وضعیت تغذیه و انرژی ورودی این سیستم‌ها و دیگری چگونگی اتصال آن‌ها به یکدیگر می‌باشد.
بر اساس این دو موضوع، سیستم‌های الکترونیکی به ۵ زیرگروه زیر تقسیم می‌شوند:
۱- سیستم ایزوله (Isolated)
۲- سیستم گروهی (Clustered)
۳- سیستم توزیعی (Distributed)
۴- سیستم چندگانه توزیعی (Multiple-distribute)
۵- سیستم مرکزی قابل توسعه (Central with extensions



۱- سیستم ایزوله: سیستمی است که همه‌ی تجهیزات فرعی به‌صورت متمرکز داخل یک محفظه (Enclosure) جمع شده‌اند و تنها یک منبع تغذیه‌ی منفرد به این سیستم انرژی می‌دهد. این سیستم هیچ‌گونه تبادل سیگنال و قدرتی با سایر تجهیزات زمین شده ندارد و تنها یک اتصال گراند برای محافظت پرسنل یا صاعقه در این سیستم تعبیه می‌گردد.

۲- سیستم گروهی: سیستم گروهی دارای چند جزء از جمله رک‌های تجهیزات (Equipment racks) یا کنسول‌های قرار گرفته در یک محدوده می‌باشد. سیستم‌های گروهی معمولی شامل مینی کامپیوترها، سیستم‌های استریوی صوتی، داده پرداز‌های متوسط و نیز پردازنده‌های چندجزئی می‌باشند.

۳- سیستم توزیعی: عبارت از سیستمی است که اجزا و عناصر آن‌ها به‌صورت فیزیکی از هم جدا هستند و از طریق پریز‌ها و فیدر‌های جداگانه و یا از فاز‌های مختلف یک سیستم سه فازه و یا حتی از ترانسفورماتور‌های توزیع مختلف تغذیه می‌شوند.

۴- سیستم‌های توزیعی چندگانه: این سیستم‌ها نیز شبیه سیستم‌های توزیعی می‌باشند و تنها تفاوت آن‌ها در این است که معمولاً چند سیستم در یک محیط و به‌طور هم‌زمان کار می‌کنند.
یک روش تشخیص سیستم‌های توزیعی چندگانه این است که آن‌ها نوعاً یک ریسک بالای تداخل با یکدیگر را موجب شده و قابلیت جذب نویز بیشتری را از یکدیگر و از محیط بیرون دارند. بنابراین علاوه بر نیازمندی‌های گراندینگ شبیه سیستم‌های توزیعی، شیلدینگ و فیلترینگ اضافی نیز جهت به حداقل رساندن تداخل این سیستم‌ها ضروری می‌باشد.

۵- سیستم مرکزی قابل توسعه: وجه تمایز این سیستم نسبت به سیستم‌های گروهی و ایزوله این است که تمامی عناصر و اجزای سیستم از بخش مرکزی به مسافت‌های فیزیکی طولانی منشعب شده‌اند. از طرفی وجه تمایز این سیستم با یک سیستم توزیعی این است که اجزای منشعب شده در این سیستم، قدرت خود را از قسمت مرکزی می‌گیرند.

 

نوشتن نظر

نام شما:


نظر شما: توجه : HTML ترجمه نمی شود!

رتبه: بد           خوب

کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمایید: