علائم ایمنی شیر اصلی قطع گاز هنگام حریق

علائم ایمنی شیر اصلی قطع گاز هنگام حریق
کد کالا: 558

نام محصول علائم ایمنی :  علائم ایمنی شیر اصلی قطع گاز هنگام حریق

کد کالا علائم ایمنی : 558

 safety sign gas shut off valve

*  در صورت درخواست سایز سفارشی تابلو ایمنی برای شما مشتریان عزیز تولید خواهد شد.

*  امکان اضافه شدن لوگو شرکت در گوشه کار بصورت رایگان امکان پذیر می باشد.

*  قبل از تولید طرح هایی نهایی چاپ برای شما ارسال خواهد شد.

مطالب مرتبط:

شیر ایمنی چیست و چه کاربردی دارد؟

قصد داریم تا شیر ایمنی را برای شما مورد بررسی قرار دهیم، اگر می خواهید از کاربرد آن اطلاع پیدا کنید پس تا انتها با همراه باشید.

زمانی که یک ساختمان ساخته می شود علاوه بر مصالحی که نیاز دارد به یکسری تجهیزات دیگر نیاز پیدا می کند، این تجهیزات می تواند ایمنی ساختمان را بالا ببرد و در برابر برخی حوادث مثل انفجار ساختمان را تا حد امکان ایمن نگه می دارد.

شیر ایمنی به چه نوع شیری گفته می شود؟

به شیرهایی که وظیفه ی محافظتت از سایر تجهیزات ساختمان را داشته باشند Safety Valve یا شیر ایمنی می گویند. این تجهیزات از خانواده شیرآلات کنترلی به حساب می‌آیند و حفاطت آن ها به این صورت است که روی برخی از تجهیزات مثل مخازن تحت فشار در مجتمع های شیمیایی، دیگ های بخار الکتریکی، تانک های ذخیره گاز، توربین ها، بویلرها و…  نصب شده مانع از خرابی یا انفجار می شود. جالب است بدانید که شیرهای ایمنی اتوماتیک هستند در نتیجه عموما آن ها را در نقاطی نصب می کنند که مجرای دارای فشار چیزی بیش از حد مجاز باشد یا دائما در نوسان قرار بگیرد.

به طور مثال برای سیستم های بخار نیز از شیر ایمنی استفاده می کنند، هدف از به کار بردن این قطعه محافظت در برابر فشار بیش از حد بویلر است، به طور کلی به دو دلیل این محصول به کار برده می شود، دلیل اول و مهم تر بالابردن ایمنی و دلیل دوم نیز حفاظت از سایر قطعات در برابر آسیب های احتمالی است.

عملکرد شیر ایمنی چگونه است؟

همانطور که گفته شد این نوع از تجهیزات به صورت اتوماتیک هستند که عملکرد آن ها به شرح زیر می باشد:

  • در شیرهای ایمنی قسمتی به نام نازل یا Nozzle وجود دارد که فشارهای قسمت ورودی شیر را دریافت می کند.
  • پس از آن در صورتی که فشار از حد معمول یا همان فشار از پیش تعیین شده(Set Pressure) بیشتر باشد، عمل تخلیه ی سیال توسط دیسک که بالا می رود صورت می گیرد.
  • این فرآیند تا زمانی ادامه پیدا می کند که فشار وارد شده به میزان استاندارد آن که به اصطلاح فشار از پیش تعیین شده نام دارد، برسد.

در توضیحاتی که برای عملکرد شیر گفته شد برخی کلمات مثل نازل، دیسک و فنر آورده شده است که بدون شک بسیاری از شما کاربرد آن ها را نمی دانید، کاربرد آن ها در ادامه گفته شده است.

  • نازل یا Nozzle: وردوی های فشار هستند.
  • دیسک یا Disc: این قطعه در شیر ایمنی کلاهک یا درپوش است.
  • فنر یا Spring: فنر در شیر اطمینان وظیفه ی کنترل فشار را به عهده دارد.

شیرهای ایمنی به چند دسته تقسیم می شوند؟

جالب است بدانید که شیرهای ایمنی انواع مختلفی دارند و تنها به یک نوع خاص خاتمه نمی یابند، شاید دلیل تفاوت میان آن ها موارد استفاده ی آن هاست که هر مکانی با توجه به کارایی دستگاه ها شکل متفاوتی از هم دارند در نتیجه شیرهای ایمنی که برای هر یک استفاده می شود نیز متفاوت است که به شرح زیر می باشند:

شیر اطمینان:

از شیرهای اطمینان برای سیالاتی که قابلیت تراکم پذیری دارند استفاده می شود. و بر روی قطعاتی مثل تجهیزات محتوای گاز، هوا و بخار قابل نصب هستند. عملکرد آن ها به این صورت است که دریچه ای که وظیفه ی انسداد را به عهده دارد و توسط یک فنر به نشیمن گاه آن می چسبد و زمانی که فشار گاز خیلی زیاد باشد به فنر غلبه کرده در نتیجه دریچه مسدود کننده از فاصله می گیرد و به همین ترتیب گازهای اضافی تخلیه شده و فشار کاهش می یابد.

شیرهای تخلیه فشار:

به لحاظ ظاهری بسیار شبیه به شیر اطمینان است با این تفاوت که در این از شیرهای ایمنی فشار برای سیالات تراکم ناپذیر مورد استفاده قرار می گیرد علاوه بر آن عملکرد شیرهای اطمینان از شیرهای تخلیه فشار بیشتر است.

شیرهای اطمینان تخلیه ای:

شیرهای اطمینان تخلیه ای هم به شیرهای اطمینان بسیار شبیه هستند با این تفاوت که شیرهای اطمینان تخلیه ای زمانی که فشار سیستم به نقطه ی تعریف شده برسد آرام آرام باز می شود در نتیجه اجازه نمی دهد که فشار بیش از آن چه که هست بیشتر شود.

 

از همراهی شما عزیزان صمیمانه سپاسگذاریم امیدواریم که نهایت استفاده را برده باشید.

 

نوشتن نظر

نام شما:


نظر شما: توجه : HTML ترجمه نمی شود!

رتبه: بد           خوب

کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمایید: