علائم ایمنی به سمت تلفن آتش نشانی پایین

علائم ایمنی به سمت تلفن آتش نشانی پایین
کد کالا: 9035

نام محصول علائم ایمنی :  علائم ایمنی به سمت تلفن آتش نشانی پایین

کد کالا علائم ایمنی :  9035

*  در صورت درخواست سایز سفارشی تابلو ایمنی برای شما مشتریان عزیز تولید خواهد شد.

*  امکان اضافه شدن لوگو شرکت در گوشه کار بصورت رایگان امکان پذیر می باشد.

*  قبل از تولید طرح هایی نهایی چاپ برای شما ارسال خواهد شد.

مطالب مرتبط :

حتی در بهترین دستورالعمل های کاری هم متاسفانه به مورد ایمنی محل کار کمتر توجه شــده است. بر اساس تعاریف مدون، در واقع یک محیط کار ایمن جایی اســت که تمامی استانداردهای ایمنی را رعایت شــده باشد. مدیریت و کارکنان به قوانین ایمنی احترام گذاشته و همه در حفظ و ســلامتی محیط کار بکوشــند.

وقتی در محیطی به مسئله ایمنی محل کار توجه خاص شــود موجب می شــود کــه کارکنان آن مجموعه تشــویق به شناسایی موارد ناامن شوند و این موارد را گزارش کرده تا باعث ســلامتی سایر کارکنان شود.

در اینجا سعی بر آن داریم که ۱۰ مورد از موارد ایمنی را برای شــما بازگــو کنیم. اگر این موارد مورد توجه قرار گیرد مطمئنا سود شایانی را برای مجموعه در بر دارد.

این موارد عبارتند از:

ایمنی محل کار | ایمنی محل کار | ایمنی محل کار | ایمنی محل کار

مراقب اطراف خود باشید

در این مرحله نیاز دارید که خطرات خاص کار خود و محل کار خود را بشناسید و بعد از شناسایی آن از مناطق بالقوه خطرناک دوری کنید. شما در محل کار خود باید به ماشین آلات و کارکرد آنها هم توجه کنید. که مبادا بی توجهی به کارکرد آنها باعث صدمه به افراد شود.

حمایت، پشتیبانی و حفظ موقعیت خود

اگر شــما در پشت یک میز نشســته و کارتان را انجام می دهید باید شانه ها، ستون فقرات و باســنتان در یک راستا باشد تا دچار کمر درد نشــوید و از خم شــدن و چرخش ناگهانی بپرهیزید. در صورت امکان ســعی کنید همیشه از مبلمان و وســایل ایمنی با طراحی ارگونومیک اســتفاده کنید به طوری که همه چیز به راحتی برای شما در دسترس باشد.

داشتن وقت استراحت منظم طی فرآیند کار روزانه

اســتفاده از زمان های اســتراحت مداوم به شــما کمک می کند تا با گرفتن انرژی مجدد دوباره کار خود را ادامه دهید. بسیاری از آسیب ها و بیماری های مرتبط با کار به خاطر خســته شــدن کارکنان است که با قرار دادن وقت اســتراحت بین ســاعت کاری مرتفع می شود.

ممکن اســت کارگری خســته و ناراحت باشــد که این موضوع باید سریعا به کارفرما گفته شــود تا برای آن چاره ای بیابد چرا که اگر پیگیری نشود ممکن اســت به بحران تبدیل شود. بحران هایی که به خاطر خستگی و ناراحتی های فردی پیش می آید اگر زود به آن رســیدگی شود مشکلی ایجاد نمی کند ولی اگر پیگیری نشود خطرناک است.

از ابزار آلات و ماشین ها استفاده بهینه کنیم

هنگام استفاده از ابزار و ماشین های صنعتی و تخصصی احتیاط لازم را داشــته باشــید و هرگز به دنبال راه های میانبر نباشــید. استفاده از راه های میانبر می تواند یکی از علل اساســی آســیب ها باشــد. مثلا از داربســت به عنوان نردبان استفاده نکنید. با استفاده ی درست از ابزارها می توانید میزان زیادی از آسیب های محل کار را کاهش دهید و ایمنی محل کار خود را بالا ببرید.

مسیر خروج اضطراری را به راحتی در دسترس قرار دهید

در شــرایط بحرانی، شما نیاز به سرعت دارید و باید به آسانی بتوانید به راه های خروجی دســتیابی داشته باشید. گاهی اوقات دیده می شود که این مســیرها به وســیله ی لوازمی که مورد استفاده نیستند اشغال می شوند که در حالت های اضطراری موجب درد سر می شوند در صورت امکان جریان برق را سریعا قطع کنید تا دچار برق گرفتگی نشوید.

مکان های نا امن را به مسئول بالاتر گزارش دهید

فرد مســئول نیاز دارد که از تمامی مکان هــای ایمن و ناامن با خبر باشــد. آنها از نظر قانونی باید اطمینان داشــته باشند که کارکنانشــان در یک محیط ایمن به سر می برند و مراقب شرایط و مکان های نا امن محیط کار باشــند و سعی کنند که این مکان ها را ایمن سازند.

از کمک های اولیه مکانیکی هر زمان که لازم اســت استفاده کنید

به جای تلاش برای حمل و یا بلند کردن اجسام سنگین و برای صرفه جویی در زمان طولانی می توانید از یک چرخ دستی، تسمه نقاله ، میل لنگ و یا بالا بر و یا ابزارهای مشابه استفاده کنید چرا که برداشــتن یک جسم ســنگین خطرات زیادی دارد و ممکن است آسیب های فراوانی به کمر شما وارد کند.

باهوش باشید

حدود ۳ در صد از مرگ و میرها در محیط کار به خاطر استفاده کارکنان از مواد مخدر و الکل است. اگر یکی از کارکنان از چنین موادی اســتفاده کند در این صورت توان قضاوت کردن در مورد چیزی را ندارد

و در بســیاری از مــوارد مثل هماهنگی، کنترل، اســتفاده از وسایل تخصصی و موتورها، تمرکز و یا حساسیت در معرض خطر قرار می گیرد و ممکن اســت باعث به وجود آمدن خطرات زیادی بــرای کارکنان دیگر، جراحات و یا حتی مرگ و میر شود.

استرس در محل کار را کاهش دهید

اســترس در محــل کار ممکن اســت منجر به افســردگی و مشکلات دیگر شــود. این اســترس ها علت های متفاوتی دارند از جمله: ســاعت های طولانــی کار، انجام کارهای ســنگین، نا امنی شــغلی، درگیری با همکاران و مدیران و…. سعی کنید که نگرانی های خود را که باعث اســترس در محل کارتان شده است را به سرپرست خود بگویید تا احتمالا بتواند به شما کمک کند.

تجهیزات ایمنی از جمله لباس ایمنی را به طور صحیح بپوشید

اگر این تجهیزات را برای انجام کار درست نپوشید ممکن است هنگام کار به شــما آسیب وارد شود. البته این تجهیزات بستگی به نوع کار شما دارد. تجهیزاتی مثل گوشواره های ضد صدا برای محافظت از شنوایی شما، کلاه های سخت ایمنی، عینک ایمنی، ماسک و دستکش های ایمنی. مسلما مدیران و صاحبان کسب و کار سعی می کنند برای ارتقاء کارشان از کارکنانی استفاده کنند که به ایمنی و اســتفاده از وسایل ایمن بیشتر اهمیت می دهند.

این مدیران به دنبال ســود بیشتر در سایه ایمن ماندن کارکنان هستند به همین خاطر آمار و آسیب های شغلی در محل کار را به طور روزانه بررسی کرده و کارکنان و روش هایی را که خطر کمتر و در عین حال ســود بیشتری را نصیبشان کنند را بر می گزیند.

امروزه اســتانداردهایی ایمنی شــغلی توســط (OSHA) برای محافظت در برابر خطراتی مانند آتش گسترده و فراگیر و سیستم های آتش نشــانی ناکافی برای اطفا حریق وجود دارد. بااین حال بر طبق نظر OSHA آتش ســوزی ها و انفجارهای معمــول در محل کار ســالانه به طور متوسط ۲۰۰ نفر را کشته و ۵ هزار نفر از کارگران را مجروح می کند.

هزینه سالانه این خسارات به کسب وکارها بیش از ۲/۳ میلیارد دلار تخمین زده شــده است. انفجارها و آتش سوزی ها سه درصد از آســیب های محل کار را تشکیل می دهند و بیشترین تلفــات را در تمام حــوادث احتمالی محل کار بــر عهده دارند. این انفجارهای غیرمنتظره و آتش ســوزی ها در محل کار اغلب به خاطر عوامل خطرســازی چون خطوط گاز معیوب، اتصالات ضعیف، مواد ذخیره و انبارشده نامناسب و یا شعله های روباز هستند.

این حوادث آتش ســوزی باعث آسیب به سیستم تنفسی، درجات سوختگی مختلف و تخریب و نابودی احتمالی سازه در حال سوختن می شوند.

انواع صدمه وارد بر افراد

معمولاً بعد از هر آتش سوزی و انفجار چهار نوع صدمه به افراد مصدوم وارد می شود:

آسیب های انفجار اولیه: به علت اثرات فشار روی بافت های بدن، بر روی گوش، ریه ها و دستگاه گوارش اثر می گذارد.

آســیب های انفجار ثانویه: زمانی رخ می دهد که اشــیا سوختنی پــرواز کــرده و در نزدیکی کارگران یا افــراد در معرض آتش فرود می آیند.

ترتیب آسیب های انفجار: انفجارهای باانرژی بالا می توانند فردی را از زمین بلند کرده و او را به طرف اشــیا در حال ســوختن پرتاب کند.

آسیب های انفجار منطقه ای: جراحات عمیق، سوختگی، استنشاق مواد ســمی و هر چیــز دیگری که به خاطر انفجــار رخ می دهد را آسیب های انفجار منطقه ای می گویند. انفجارها و آتش ســوزی ها در محل کار می توانند بسیار خطرناک باشند،

از همین رو شما باید اقدامات لازم برای اطمینان از حداکثر ایمنی در مقابل آتش را به انجام برســانید تا از خطر آتش سوزی در امان بمانید. برای آگاهی بیشــتر از ایمنی محل کار ، ۱۲ راه برای محافظت از محیط کار شناخته شــده که در ادامه به آن ها پرداخته خواهد شد.

راه های محافظت از محل کار

  • قابلیت دسترسی

دسترســی کامل و راحت به پانل ها یا جعبه هــای کنترل برق را فراهم کنید. هرگز مانع دسترسی به این پانل ها یا جعبه های کنترل برق در شــرایط اضطراری نشــوید و راه آن ها را مسدود نکنید. در ضمــن جلوی آتش خاموش کن های آتش نشــانی یــا خروجی های استراتژی را محدود نکنید و هنگام بارگیری مواد، به فاصله ها توجه کنید.

  • محل کار خود را خوب حفظ کنید ( محل کار خلوت و مرتب باشد)

درهم و برهمی و شــلوغی محل آتش ســوزی نه تنها سوخت برای آتش ســوزی را فراهم می کند بلکه مانع دسترســی به خروجی ها و وسایل اضطراری برای کارکنان نیز می شود.

  • دفع زباله های آتش زا

با قرار دادن زباله های ســوختنی (مثل پارچه های روغنی) در یک ظرف فلزی (ظرف زباله) تحت پوشــش و دفع روزانه و منظم آن از خطر آتش سوزی جلوگیری کنید.

  • تعمیر و نگهداری

مطمئن شــوید که ماشین آلات شــما در محل کار سرویس شده و به خوبــی کار می کننــد و از جرقــه زدن های مختلــف و کار در گرمای بیش ازحد و اصطکاک جلوگیری می شود. اصولاً بایستی در مدت های ثابت و مشخص ماشین آلات صنعتی خود را چک و تعمیر کرده و به خوبی نگهداری کنید تا مبادا دچار مشــکلات و خسارات شدید بشوند.

  • گزارش خطرات برق

اگــر تخصصی در مورد وســایل برقی ندارید جدا از دســت زدن به تعمیر آن ها بپرهیزید. چراکه سیم کشــی نادرســت و تجهیزات الکتریکی ناســالم می توانند علت آتش ســوزی در محل کار باشند. اگر متوجه شدید که دســتگاهی به خوبی و باکیفیت بالا کار نمی کند به یک کارشــناس متخصص اطلاع دهید تا عیب آن را برطرف سازد.

  • اســتفاده از مواد شیمیایی و نحوه ذخیره سازی ایمن آن ها

همیشه برچسب صفحه اطلاعات ایمنی مواد را برای ارزیابی اشــتعال پذیری آن ها و سایر خطرات آتش سوزی یک ماده را کاملاً مطالعه کنید و از میزان آتش پذیری آن مطلع شــوید. هنگام استفاده و نگهداری مواد شیمیایی همیشه آن ها را در مکانی با تهویه مناســب قرار دهید. اطمینان حاصل کنید که کارکنان شــما برای حمل مواد خطرناک، تجهیزات حفاظتی مناسب را دارند.

  • احتیاط در محیط های انفجاری

برای جلوگیری از آتش سوزی در محیط های بالقوه انفجاری ، تمام نکات احتیاطی توصیه شــده و موردنیاز را دنبال کنید. مثــلاً موادی که حاوی بخارهای مایع قابل اشــتعال یا ذرات ریز هستند در جای خوب و با تهویه عالی قرار دهید. اقدامات احتیاطی شــامل ابزارهای غیر جرقه ای و کنترل الکتریسیته ساکن هم لازم است.

  • حداکثر امنیت ساختمان

برای جلوگیری از آتش سوزی همیشه به دنبال دستورالعمل ثابت و اعلام شــده باشــید. رفتار اشخاص مشکوک را در نظر داشــته به مأموران حفاظتی گــزارش دهید. در ضمن هرگز، زباله های ســوختنی خود را در نزدیکی ساختمان قرار ندهید چراکه ممکن اســت (به عمد یا سهواً) آتش بگیرند و آن را به ساختمان شما سرایت دهند.

  • مناطق دودی

اطمینــان حاصل کنید که یک اتاق برای افراد ســیگاری در محــل کارتان وجود دارد و همه کارگران ســیگاری برای ســیگار کشیدن از آن اســتفاده می کنند. در ضمن برای این افراد ســیگاری در محل کار علائمی نصب شــود که از آن ها بخواهد قبل از ورود به ساختمان سیگار خود را خاموش کرده و آن را در سطل زباله بیندازند.

  • آتش خاموش کن ساختمان را شارژ کنید

با بررســی شــارژ این کپســول ها توسط دســتگاه های اندازه گیری، اطمینان پیدا کنید که آن ها کاملاً شــارژ شده و آماده استفاده هستند. اگر این آتش خاموش کن ها به طور کامل شــارژ نشده باشــند و یا اگر تگ (Tag) متصل به آن نشــان می دهد که از زمان شــارژ آن یک ماه گذشــته بایســتی آن را شارژ نمایید.

در ضمن همه افرادی را که در محل کار یا ساختمان شما هستند را تشویق کنید که طرز اســتفاده از آتش خاموش کننده ها را یاد بگیرند (این کار را می توانید از نیروهای آتش نشانی یاد بگیرید).

  • شماره اضطراری آتش نشانی و علامت های مناسب

شماره تلفن اضطراری و همچنین آدرس شرکت شما باید از طریق ایســتگاه تلفنی برای دسترســی سریع ارسال شود. در صورت لزوم برای افــراد مجموعه خود صفحات اطلاعات بیشتری در زبان های مادری ایجاد کنید تا مطالب ایمنی شما را به خوبــی دریافت کنند.

اطمینان حاصل کنید که در موارد اضطراری در محل های مناسب علائم تخلیه ساختمان توسط آتش نشــانی نصب اســت. که افراد با دیدن آن بتوانند سریع ساختمان را ترک کنند و راه را اشتباه نروند.

  • برنامه آموزشی آتش و تخلیه

مانورهای آتش نشــانی را حداقل دو بار در سال انجام دهید تا در ایــن کار هنگام وقوع حادثه گیج نشــوید و یک محل مشــخص را انتخاب کنید که افــراد مجموعه بعد از حادثه و خروج از ساختمان در آنجا جمع شوند.

همــه افراد مجموعه ســاختمان را به وســیله شــماره تلفن به کاپیتان های ایســتگاه آتش نشــانی وصل کنید. برای ارزیابی اثربخشــی برنامه پیشگیری از آتش سوزی، برنامه هــای خود را با شــرکت آتش نشــانی محلی مرور کنید.

ایمنی محل کار | ایمنی محل کار | ایمنی محل کار | ایمنی محل کار

 

 

نوشتن نظر

نام شما:


نظر شما: توجه : HTML ترجمه نمی شود!

رتبه: بد           خوب

کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمایید: