علائم ایمنی از روشن بودن تهویه اطمینان حاصل کنید

علائم ایمنی از روشن بودن تهویه اطمینان حاصل کنید
کد کالا: 300-7

نام محصول علائم ایمنی :  علائم ایمنی از روشن بودن تهویه اطمینان حاصل کنید

کد کالا علائم ایمنی : 7-300

safety sign Ensure continuous ventilation

جدول فنی مشخصات تابلوهای ایمنی
کد سایز ابعاد(cm)     کد برچسب توضیحات برچسب    کد تابلو توضیحات تابلو
S 7*10   D برچسب روزرنگ-ضد آب   G ورق گالوانیزه از 0.6 الی 2 میلیمتر ضخامت(فولاد امیرکبیر کاشان)
A 10*15   R برچسب شبرنگ-ضد آب-بهمراه رفلکس نور   H ورق پی وی سی 2الی 10 میل-ضد آب-قابلیت انعطاف پذیری
O 15*20   P برچسب شبنما-ضد آب-قابلیت جذب نور و نور دهی 6 ساعت به بالا   Z فریم الکترواستاتیک-ضخامت 1.5 میل-رنگ کوره ای-دارای لبه برگشته
M 20*30   X بنر -ضد آب-بهمراه پانچ   K ورق پلکسی 1 الی 10 میل-دارای رنگ بندی-ضد آب-مستحکم-قابلیت برش لیزر
C 30*40   Y کاغذ گلاسه بهمراه لمینت   V شاسی چوب-ضخامت 10 میل-نصب آسان به دیوار
N 40*50   W برچسب شیشه ای-ضد آب   AL آلومینیوم 1 الی 10 میل-ضد آب-دوام بالا در برابر محیط بیرونی
L 50*60  

جهت تماس و یا ارسال سفارش :

تلگرام ،واتس آپ: 09125480830

تلفن : 02144059138-02188422701

فکس:02188457787

B 60*100  
Q سفارشی  

*  در صورت درخواست سایز سفارشی تابلو ایمنی برای شما مشتریان عزیز تولید خواهد شد.

*  امکان اضافه شدن لوگو شرکت در گوشه کار بصورت رایگان امکان پذیر می باشد.

*  قبل از تولید طرح هایی نهایی چاپ برای شما ارسال خواهد شد.

* برای انتخاب بهتر تابلوهای مورد نظر و رفع سوالات خود می توانید با همکاران ما بصورت 24 ساعته مشاوره دریافت کنید.(02144059138)

(هدف و آرزوی مجموعه ایمن ساین روزی ایمن و بدون حادثه برای شماست.)

مطالب مرتبط :

سیستم تهویه مطبوع چگونه کار می کند ، چه وظیفه ای دارد و عملکرد آن به چه شکل است ؟

در پاسخ به این سوال که سیستم تهویه مطبوع چگونه کار می کند ؟ می توان گفت که وظیفه اولیه هر سیستم تهویه ای ، گرمایش ، سرمایش ، به گردش درآوردن هوا به شکل مطلوب در قسمت های مختلف ساختمان ، انتقال مقدار قابل قبولی از حجم هوای تازه از بیرون به داخل ساختمان ، تنظیم سطح رطوبت نسبی هوا (در صورت نیاز) و پاکیزه کردن هوا با فیلتر نمودن آن تا سطح مورد نظر و قابل قبول است. حال تعریف اینکه سیستم تهویه مطبوع چگونه کار می کند و عملکرد آن به چه شکل است ، بستگی به نوع دستگاه و کاربرد آن دارد. هر دستگاه با روشی خاص چند مورد یا تمامی موارد گفته شده را انجام می دهد. در برخی از دستگاه ها نمی توان رطوبت هوا را تنظیم نمود و در برخی نیز نصب فیلترهای متناسب با نیاز امکان پذیر نخواهد بود. در واقع عملکرد سیستم تهویه مطبوع به روشی که برای تهویه هوای یک مکان خاص در نظر گرفته می شود بستگی دارد که در ادامه متن به آن اشاره می کنیم.

۳ روش اصلی تهویه هوا

در کل ۳ روش کلی و اصلی برای تهویه مطبوع یک ساختمان می توان در نظر گرفت که در ادامه به آنها اشاره می کنیم.

۱ . سیستم های تهویه مطبوع لوله کشی شده

در نوع لوله کشی شده ، یونیت ها یا دستگاه های داخلی (منظور نصب شده در داخل ساختمان) وجود دارند که به آنها اواپراتور نیز گفته می شود که با لوله حاوی آب (آب سرد یا گرم) و یا مبرد (گاز فریون) به دستگاه های مستقر در خارج از ساختمان یا مستقر در موتورخانه ساختمان اتصال می یابند. اواپراتورها که عمدتا از نوع فن کویل یا رادیاتور و … هستند از لوله های پره دار (کویل) متعددی ساخته می شوند که مثلا در حالت سرمایش ، آب سرد یا مبرد در آنها جریان پیدا کرده و گرمای هوای اطراف کویل توسط آب سرد یا مبرد جذب می شود تا دمای هوا کاهش یابد. برای مثال همانند شکل زیر آب در دستگاه چیلر سرد شده و با پمپ به فن کویل های درون ساختمان پمپاژ می شود. همچنین وظیفه بویلرها این است که آب گرم مورد نیاز برای گرمایش هوا توسط فن کویل ها در زمستان را فراهم کنند. بنابرین عملکرد سیستم تهویه مطبوع بر اساس سیستم لوله کشی (و نه سیستم کانال کشی) است.

در همین حین و بر اثر برخورد هوای داخل ساختمان با سطح لوله های سرد ، بخار آب موجود در هوا (رطوبت) بر روی سطح لوله های سرد ، تقطیر شده و به شکل قطرات مایع در می آید و پس از چکه کردن در سینی کف فن کویل و از طریق یک مجرا ، آب مقطر ایجاد شده خارج می گردد.

حال این دستگاه ها در سایزهای کوچک تا بزرگ و نیز طرح های گوناگون از کولر گازی خانگی گرفته تا مینی چیلر ، سیستم بویلر و چیلر و نیز دستگاه های VRF و GHP بر این اساس کار می کنند و عملکرد آنها به نحوی است که هر کدام برای استفاده در مکانی خاص مناسب هستند که باید توسط کارشناسان این امر، مناسب ترین آنها برای یک ساختمان انتخاب شود. در این سیستم ها به علت عدم وجود کانال ، نمی توان هوای تازه وارد ساختمان کرد ولی می توان در دستگاه هایی مانند فن کویل ، قبل از فن ، فیلتر نیز نصب نمود.

مطالعه بیشتر درباره انواع فن کویل ها و طرز کار آنها ⇐ فن کویل

مطالعه بیشتر درباره اجزای موتورخانه ساختمان و وظیفه آنها ⇐ موتورخانه ساختمان

۲ . سیستم های تهویه مطبوع کانالی

در این روش طرز کار سیستم تهویه مطبوع بر اساس کانال هایی است که هوا را در سرتاسر ساختمان منتقل و توزیع می کنند. در سیستم های تهویه مطبوع کانالی ، دستگاه ها هم می توانند به صورت دو تکه باشند و هم یک تکه.

منظور از دو تکه این است که دستگاه های نسبتا بزرگی مانند دستگاه هواساز به صورت مرکزی بر روی بام یا حیاط ساختمان نصب شده که دقیقا مانند فن کویل ها دارای لوله هایی (کویل هایی) هستند که با لوله کشی به دستگاه های مستقر در موتورخانه یا مستقر بر روی بام مانند بویلر ، چیلر ، دستگاه VRF و GHP و … متصل شده و عمل سرمایش یا گرمایش هوا را مانند فن کویل ها انجام می دهند ولی با این تفاوت که ابعاد بزرگی دارند و پس از سرد و گرم کردن ، تنظیم رطوبت و فیلتراسیون هوا ، هوا را با کانال کشی در تمام طبقات یا قسمت های مختلف یک ساختمان یا سوله و سالن توزیع می کنند. همچنین دارای کانال ورودی هوای تازه هستند و می توانند هوای تازه را به هر میزان دلخواه وارد ساختمان کنند.

منظور از یک تکه این است که تمام تجهیزات ایجاد کننده آب سرد و یا گرم یا مبرد نیز درون خود هواساز طراحی و ساخته می شوند و لوله کشی بین هواساز و دستگاه های ایجاد کننده آب سرد و گرم یا مبرد حذف می گردد. از جمله این دستگاه ها می توان به دستگاه ایرواشر ، روف تاپ پکیج ، اکونوپک و دستگاه زنت اشاره کرد.

مطالعه بیشتر درباره ساختار و طرز کار و مزایای هواسازها ⇐

آشنایی بیشتر با اجزا ، عملکرد و مزایای دستگاه ایرواشر ⇐

۳ . سیستم های ترکیبی لوله کشی و کانال کشی شده

اگر در ساختمان به همه وظایف اشاره شده برای تهویه مطبوع نیاز باشد بهترین راه حل استفاده ترکیبی از سیستم های تهویه مطبوع کانالی و لوله کشی شده ، است. البته در برخی پروژه ها فقط سیستم لوله کشی شده یا کانال کشی شده به تنهایی پاسخگوی نیازهای اساسی آن خواهد بود. جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره اینکه سیستم تهویه مطبوع چگونه کار می کند و شناخت انواع آنها ، این متن ⇐ انواع سیستم های تهویه مطبوع و یا متن انواع سیستم های سرمایشی و گرمایشی را مطالعه کنید.

 

 

نوشتن نظر

نام شما:


نظر شما: توجه : HTML ترجمه نمی شود!

رتبه: بد           خوب

کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمایید: