پوستر ایمنی 6 قانون اساسی جلوگیری از گرفتگی عضلانی

پوستر ایمنی 6 قانون اساسی جلوگیری از گرفتگی عضلانی
کد کالا: 1500

نام محصول پوستر ایمنی :   پوستر ایمنی 6 قانون اساسی جلوگیری از گرفتگی عضلانی

کد کالا علائم ایمنی :  1500

*  در صورت درخواست سایز سفارشی تابلو ایمنی برای شما مشتریان عزیز تولید خواهد شد.

*  امکان اضافه شدن لوگو شرکت در گوشه کار بصورت رایگان امکان پذیر می باشد.

*  قبل از تولید طرح هایی نهایی چاپ برای شما ارسال خواهد شد.

مطالب مرتبط :

گرفتگی عضله muscle cramp ، به دلیل انقباض ناگهانی و غیرارادی است که معمولا بسیار دردناک است . عوامل مختلفی ممکن است در گرفتگی عضلات نقش داشته باشند ، اما علت اصلی آن اغلب مشخص نیست.

گرفتگی عضلات ممکن است تقریباً در هر نقطه از بدن اتفاق بیفتد ، اما برخی از مناطق مشترک شامل پا وانگشتان پا است. افرادی که مشکلات گوارشی یا گرفتگی قاعدگی دارند ممکن است گرفتگی عضلات در شکم را تجربه کنند.

گرفتگی عضلات بیشتر موقتی است و خود به خود برطرف می شود. برخی از داروهای خانگی ممکن است به کاهش  گرفتگی عضلات کمک کرده و یا علائم را تسکین دهند.

با این حال ، هر کسی که گرفتگی مداوم عضلات را تجربه می کند ، برای تشخیص باید به پزشک مراجعه  کند. در برخی موارد ، درمان لازم است.

گرفتگی عضلات چیست؟

گرفتگی عضلات انقباضات ناگهانی یک یا چند عضله است. این انقباضات غیرارادی است ، به این معنی که فرد نمی تواند آنها را کنترل کند.

این گرفتگی ها می توانند علائم ناخوشایندی ایجاد کنند ، اما در بیشتر موارد ، موقتی هستند. مدت زمان علائم به طور معمول از ثانیه تا دقیقه متغیر است.

گرفتگی عضلات چه حسی دارد؟

هنگامی که گرفتگی عضلات رخ می دهد ، فرد ممکن است احساس سفت شدگی  ناگهانی در عضله یا عضلات داشته باشد. ممکن است احساس شود که عضلات خم شده اند  ، این سفت شدن اغلب متوقف نمی شود و در اثر انقباض بیش از حد عضله منجر به احساس  درد در ناحیه می شود.

همچنین ممکن است عضله دچار انقباض یا اسپاسم شود. در برخی موارد ، مانند عضلات نزدیک به پوست ، ممکن است فرد بتواند انقباض عضله را ببیند. ممکن است گره سفت یا توده ای از بافت در عضله آسیب دیده ایجاد شود.

علل

در بیشتر اوقات ، شناسایی دقیق علت گرفتگی عضله دشوار است. همانطور که یکی از مقاله های معتبر عنوان می کند ، آنچه به نظر می رسد که یک گرفتگی ساده است ، اغلب کل سیستم بدن را درگیر می کند و بر وضعیت عاطفی و جسمی فرد تأثیر می گذارد.

گرچه دلایل احتمالی زیادی ممکن است وجود داشته باشد ، اما در بسیاری از موارد ، علت اصلی آن ناشناخته است. برخی از عضلات ممکن است به راحتی برای مدت کوتاهی دچار اسپاسم شده و سپس به حالت عادی برگردند.

گرفتگی عضلات ممکن است در هر نقطه از بدن رخ دهد ، اما معمولاً روی پاها – بخصوص عضلات ساق پاها – تأثیر می گذارد. حدود 80٪ گرفتگی عضلات مربوط به  ساق پا است.

دلایل احتمالی گرفتگی موقت

گرفتگی موقتی عضلات می تواند دلایل مختلفی داشته باشد. مواردی که ممکن است منجر به گرفتگی شود:

استفاده بیش از حد از عضله

نگه داشتن یک موقعیت خاص برای مدت طولانی

کم آبی

قبل از حرکات کششی از ماهیچه استفاده کنید ( شروع ورزش بدون گرم کردن بدن)

از دست دادن عضلات با بالا رفتن سن

از دست دادن عضلات عمومی ناشی از افزایش سن سارکوپنیا (sarcopenia ) نیز ممکن است در گرفتگی عضلات نقش داشته باشد.

آكادمی جراحان ارتوپد آمریكا خاطرنشان كرد: افراد مسن به دلیل از دست دادن عضلات طبیعی كه از اواسط دهه 40 شروع می شود ، بیشتر در معرض گرفتگی عضلات هستند.

عضلات پیر به سختی و سرعت کار نمی کنند  و ممکن است بیشتر در معرض استفاده بیش از حد باشند که باعث گرفتگی عضلات میشود.

سایر دلایل گرفتگی عضلات

در برخی موارد ، گرفتگی عضلات ممکن است نشانه وجود یک مشکل  در بدن باشد ، مانند:

کمبود الکترولیت یا مواد معدنی در بدن

اعصاب فشرده

کمبود خون رسانی

مشکلات تیروئید

سیروز

دیابت

فیبرومیالژیا fibromyalgia ( یک سندرم شایع است که باعث احساس درد در بدن و پریشانی ذهنی می شود )

نارسایی کلیه

مشکلات  در دوران بارداری

اسکلروز جانبی آمیوتروفیک (ALS)

گرفتگی شبانه

گرفتگی عضلات ممکن است در شب، هنگام خواب به طور معمول در پاها ایجاد شود. تحقیقات اشاره می کند که حدود 37٪ افراد بالای 60 سال در ایالات متحده گرفتگی شبانه پا را تجربه می کنند.

گرفتگی عضلات در شب ممکن است به دلیل قرار گرفتن ماهیچه ها در یک وضعیت به مدت طولانی رخ دهد ، مثلا در تخت حالت راحتی نداشته باشد  یا در طول روز بیش از حد از عضلات استفاده کند. با این حال ، مانند سایر گرفتگی ها ، گرفتگی در شب اغلب دلیل مشخصی ندارد.

گرفتگی های دوره ای

افرادی که قاعدگی دارند اغلب هر ماه قبل و در طی قاعدگی دچار گرفتگی قاعدگی می شوند. دفتر بهداشت زنان خاطرنشان می کند که درد شایعترین علامتی است که افراد قبل یا در طی یک دوره قاعدگی تجربه می کنند.

این احساس ممکن است از سنگینی در شکم تا گرفتگی شدید شکم و ناحیه لگن متفاوت باشد. درد ناشی از گرفتگی های قاعدگی با انقباض رحم اتفاق می افتد. در یک دوره ، رحم منقبض می شود تا به  تخریب پوشش داخلی رحم کمک کند ، سپس بدن آن را از طریق واژن خارج می کند.

درمان

بسیاری از گرفتگی ها موقتی هستند و به سادگی می آیند و می روند. برخی از درمان های خانگی ممکن است علائم را کاهش دهند یا به کاهش  گرفتگی کمک کنند.

کشش آرام عضلات ناحیه ممکن است به تسکین علائم در برخی افراد کمک کند. اعمال فشار و انجام ماساژ بافت نیز ممکن است علائم را کاهش دهد.

کمپرس گرم ممکن است با ایجاد کمی شل شدن عضلات ، به کاهش ناراحتی یا درد کمک کند. برخی از افراد ممکن است دریابند که دوش آب گرم یا حمام باعث کاهش گرفتگی عضله می شود. داروهای تسکین دهنده درد بدون نسخه (OTC) مانند استامینوفن (Tylenol) یا ایبوپروفن (Advil) می تواند به کاهش علائم کمک کند .

 

کسانی که گرفتگی های قاعدگی دارند نیز می توانند از درمانهای خانگی برای کاهش عوارض استفاده کنند. این موارد ممکن است شامل قرار دادن بطری های آب گرم یا سایر کمپرس های گرم بر روی ناحیه و مصرف داروهای ضد درد OTC یا داروهای ضد التهاب برای تسکین علائم باشد.

پیشگیری

ممکن است با جلوگیری از برخی از دلایل شایع ، احتمال گرفتگی عضلات را کاهش داد . برخی از نکات پیشگیری شامل موارد زیر است:

با نوشیدن مقدار زیادی آب هیدراته بمانید

حفظ الکترولیتهای بدن مخصوصا پس از ورزش

کاهش مصرف الکل

کشش قبل از استفاده از عضلات

اجتناب از فشار بیش از حد ، به ویژه هنگامی که عضلاتی استفاده می کنید که تمایل بیشتری به گرفتگی دارند .

حتی با استفاده از این نکات ، برخی از گرفتگی ها ممکن است همچنان ایجاد شوند. همیشه نمی توان از تمام موارد گرفتگی جلوگیری کرد.

اگر  از داروهایی استفاده می کنید که باعث کم آبی بدن یا گرفتگی عضلات می شوند ، بهتر است با پزشک خود صحبت کنید و داروهای دیگری را امتحان کنید .

چه موقع به پزشک مراجعه کنیم

بسیاری از موارد گرفتگی عضلات موقتی است و علائم آن ظاهر می شود و سپس به سرعت نیز برطرف می شود. با این حال ، در برخی موارد ، ممکن است فرد برای درمان به دکتر مراجعه کند.

افرادی که از گرفتگی عضلات درد شدیدی را تجربه می کنند ، باید به پزشک مراجعه کنند ، به خصوص اگر درد از بین نرود. کسانی که علائم و نشانه های دیگری را در کنار گرفتگی عضلات تجربه می کنند نیز باید به دنبال مشاوره پزشکی باشند. این علائم و نشانه ها ممکن است شامل موارد زیر باشد:

ضعف عضلات

تورم در ناحیه

بی حسی

تغییرات پوستی ، مانند تغییر رنگ یا بثورات

گرفتگی عضلانی که مرتباً اتفاق می افتد

علاوه بر این ، گرفتگی هایی که به درمان های خانگی پاسخ نمی دهند پزشک می تواند هرگونه مشکل را تشخیص دهد و روش هایی را برای تسکین علائم پیشنهاد کند

 

 

 

نوشتن نظر

نام شما:


نظر شما: توجه : HTML ترجمه نمی شود!

رتبه: بد           خوب

کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمایید: